Оторизиран Магазин

Експертът по къдрици

Новини

Как да освежим цвета на косата си или да направим лека промяна за предстоящите празници ?

С идването на новогодишните празници се появява и желанието ни да направим някаква промяна, а първите промени започват от нашия външен вид – имаме широк простор за изразяване на себе си. Например да освежим или променим цвета на косата си .

1.Бои 
Да накарате кичурите ви да затанцуват с нови цветове можете с помощта на множество бои и средства, които се предлагат в широк асортимент на козметичния пазар. Съвременни продукти като различни оттенъци на оцветяваща пяна, шампоан-оцветители, тониращи маски, спрейове и т.н., които имат едни и същи свойства. По-дълго от месец по косата ви едва ли ще издържат, но въпреки това ще ви позволят да експериментирате.

2.Светли или тъмни акценти.
Тази техника ще се превърне в чудесно решение за онези дами, които искат да направят косата си игрива и жива по нов начин. Същността на тази техника е, че отделни кичури се изсветляват или потъмняват, в резултат на което се получава красива зрителна игра. Най-важното – не бива границата да е твърде рязка и забележима.

3.Освежаване на вашия цвят с Безамонячни бои - много подходящ вариант за дами които не-желаят драстични промени . С безамонячната боя можете да освежите вашият цвят да го направите по плътен, наситен и да придадете повече блясък на косата си .

4.Омбре ефект
Много модерен и актуален вариант към момента. При боядисване с техника "обмре" се създава плавен преход от тъмно към по-светло или обратното. Сега много блондинки залагат точно на техниката омбре, защото този избор позволява да избегнат проблемите с нуждата от редовно боядисване на израстналите корени. А и изглежда много интересно.

5. Балеаж 
е техника за боядисване на коса, предназначена да създава естествено изглеждащи и преливащи нюанси в косата. Може да се прилага както на светли, така и и на тъмни коси, без значение от дължината на косата.Косата, подложена на техниката балеаж, изглежда като целуната от слънцето по естествен път. Едно от предимствата й е, че чрез нея могат да бъдат постигнати различни ефекти: кичурите могат да бъдат както нежни и едва забележими, така и открити и силно изразени, взависимост от желанието ви .

6..Оцветяване с ярки цветове
Оцветяването в ярки и контрастни цветове като синьо, лилаво, цикламено, розово става бързо и дава възможност драматично да промените цвета на отделни кичури или на цялата коса. Този ефект се запазва съвсем кратко – до следващото измиване на главата. Постига се чрез директни безамонячни пигменти или оцветяващите спрейове . Добър вариант за онези дами, които много искат да експериментират със смели цветове на косата, но въпреки това не се осмеляват да е за постоянно.

by #Beauty House Varna