Оторизиран Магазин

Експертът по къдрици

Новини

КОСОПАД ?

 Косопад

Най-прекия път към решаване на 

проблема с косопада е като :

ОТСТРАНИТЕ  ” ПРИЧИНАТА” !

ПРИЧИНИ за косопада :

1. Генетични фактори

2. Възрастта

3. Стрес

Физически или психически, стресът се отразява на много процеси в нашето тяло.

4. Хормонални проблеми- един от виновниците при косопад .

5. Дефицити в организма - При различни дефицити, е препоръчително да се храните с повече плодове и зеленчуци, както и да приемате допълнително добавки, но само при съгласуване със специалист.

6. Сезонен косопад - нормално е при смяната на сезоните да се появи косопад, като най силен е при преминаването от лято към есен и от есен към зима .

7. Некачествена козметика !

Зад хубавата и здрава коса стои и качествената козметика. Никога не купувайте продукти, особено шампоани и маски, чийто състав не сте прочели. Някои козметични компании използват доста агресивни елементи, които не са за всеки тип коса и кожа. Обикновено те предизвикват сърбеж, зачервяване, пърхот, както и косопад.

Лечение след като се установи причината за косопада, трябва да започнем лечение и върху самата коса и скалп. Ние препоръчваме използването задължително на 2 продукта шампоан и интензивен серум за бърз растеж и предотвратяването загубата на коса в период на 6 седмици . Продуктите против косопад на Терапевтичната марка ''Preve Laboratories'' са изключително добри за разрешаването на този проблем като дават резултати още на 20 ден след започването на лечението при редовно използване от 3 пъти седмично . Продуктите са без съдържанието на сулфати, силикони, сол и оцветители, съдадени с ефективни и доказани биоактивни вещества  с мощен #PHYTOCHEM complex + #Биотин и #Кофеин, а също така са  дерматологично тествани което гарантира че не дразнят кожата и скалпа. Действа върху космения фоликул на клетъчно ниво !