Оторизиран Магазин

Експертът по къдрици

ЗА НАС

Позволи си да поглезиш косата си!

Запознайте се с първия в България специализиран магазин еталон за професионална козметика и уреди за чуплива и къдрава коса ,,hairMAG” , поставящ нови стандарти при продуктите за коса. Всеки може да пише реклами за професионални продукти за коса ’’уникален’’, “невероятен”, но малцина могат да предложат продукти, които не се нуждаят от реклама, продукти и марки които говорят сами за себе си!И ние се опитваме да правим точно това. ДА оставим продуктите да ти покажат своята магия !Предлагаме внимателно подбрани, ефективни продукти и уреди на световни марки в козметиката за коса както и специална грижа за чупливи и къдрави коси. За нас клиентът е в центъра на вниманието, потопен в океан от продукти в който красота и здравето на косата се преплитат в перфектна хармония. Грижата за косата е приоритет за клиентите на hairMAG.

В основата на всичко това стои изключителния екип от експерти на ”hairMAG” с над 15 г опит, които имат нужните професионални познания и ще ви помогнат да изберете продукти, който са най-подходящи за вашия тип коса и ще ви препоръчат индивидуална програма за грижа вкъщи.

Ние знаем, че всяка жена е уникална. Мисията ни е пробваш ли ни веднъж да те спечелим завинаги, като вдъхнем още повече красота и индивидуален стил на всяка жена чрез персонализирани решения. С продуктовите линии за различни типове коса , всяка жена може да се наслади на индивидуална програма за красота, разработена специално за нея.

Ако все още се колебаеш дали да ни се довериш, помни, че не е необходимо да приемаш на доверие нашите думи.

Разгледай нашите най-добри марки и ако си харесаш нещо, не се колебай да се свържеш с нас и ни дай възможност да те направим щастлива!

Добре дошли в света от качествени професионални продукти на hairMAG!