Оторизиран Магазин

Експертът по къдрици

Информация

КОЛКО СТРУВА ДОСТАВКАТА?

  • Доставките се извършват от куриерските фирми Спиди.
  • Всички поръчки направени до 17:00 ч. на текущия ден се доставят на следващия работен ден, а поръчките направени след 17:00 ч. се доставят до 2 работни дни (изключение правят поръчките за които продуктите не са в наличност).
  • Поръчки над 59 лв са с безплатна доставка до адрес или офис на Спиди.
  • Доставката на поръчки под 59 лв е 4.50 лв до адрес или офис на Спиди.
  • Всички наши пратки са с включена опция "преглед преди плащане"!
  • Отварянето на пратката трябва да се извършва в присъствието на куриера и ако при проверката не отговаря на поръчката, се връща на него.
  • Продуктите са с гарантирано качество. Цените са в български левове с включено ДДС.
  • Разплащането става с наложен платеж - при получаване на пратката.

РЕКЛАМАЦИЯ И УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ!

Процентът на рекламациите е много нисък, но въпреки това в случай, че желаете да върнете получен продукт закупен от HairMAG, можете да се възползвате от това Ваше право в рамките на 14 /четиринадесет/ календарни дни от датата на покупката. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО условие е да пазите касовия бон за да върнете продукт.

Преди да изпратите рекламацията си на закупен продукт, Моля да се свържете с нас за уточняване на детайлите по връщането GSM:0898489672

В пратката с продукта който желаете да върнете приложете описание на причината за рекламацията и касовия бон за закупената стока. Не забравяйте да ни предоставите пълна информация за контакт с Вас, електронна поща и телефонен номер, на които да Ви уведомим за хода на рекламацията.

ВАЖНО!!! Задължитено условие е продуктите да не са използвани, нито отваряни, както и да бъде запазена цялостта на опаковката им. Също така да бъде запазен касовият бон от покупката!

ЗА ФРИЗЬОРИ/КИ/ И МАНИКЮРИСТКИ

Ти си фризьор/ка/ или маникюристка и търсиш най-доброто за теб и твоите клиенти, искаш във твоя салон да се работи и да се предлагат едни от безспорно най-добрите марки в света - '' RICH ''', pH Laboratories, LEYTON HOUSE Professional, LENDAN, Herman's, NAJ.LO, не се колебай да се свържеш с нас.

Обади ни се: 0887013388, 0898489672 или ни Пиши mkbeauty@abv.bg, и ние ще ти дадем пълна информация, относно нашите условия и преференциални цени за салони.

АДРЕС: Варна, ул. Селиолу 3
Работно време: понеделник- петък от 10-18 ч., събота от 11-16 ч.

КОНТАКТИ: 0898489672, 0887013388