Оторизиран Магазин

Експертът по къдрици

Новини

Как да създадем обем на къдравата коса

Има много начини да придадете повече обем на къдравата коса  и използването на правилните продукти е от ключово значение. На първо място имайте впредвид, че натрупването на продукти върху скалпа и косата са враг на обема  те утежняват и сплескват косата ви. За това ви препоръчваме първо да почиствате много добре скалпа като използвате дълбоко почистващ шампоан.

Мусовете за къдрава коса са чудесен вариант за придаване на плътност и обем , но обърнете внимание казваме мус , а не стандартната пяна за коса , която е по различна от муса . Обема на косата започва от корените, точно затова много добър вариант за добавяне на обем е да създадете повече височина в корените с серум или спрей за обем чудесен вариант който предлагаме за уау обем е серума на Preve Laboratories Density Care. 

Създаването на обем не зависи само от продуктите, които използвате, а тук става въпрос и за това как оформяте и поддържате косата си. Използването на Дифузер при изсушаване е задължително, той освен че разпръсква горещия въздух върху по-голяма площ е и доста по-нежен към косата ви, но също така и създава обем !

Изсушавайте косата с главата на долу!

 Друг важен инструмент е използването на  афро гребени, той е задължителен инструмент за придаване на обем при къдрици от тип 3 нагоре !

За да запазите обема спете в висок ананас !