Оторизиран Магазин

Експертът по къдрици

Новини

Как да изберем правилния Фризьор ?

За да вземете правилното решение, препоръчително е да имате предвид няколко фактора. Разпитването на приятели и членове на семейството за препоръки изглежда най-логичното решение, но то не винаги е най-доброто. Ако хората, които питате не поемат риск по отношение на модерни прически и предпочитат леки вариации на стила си, възможно е да направите грешния избор. Въпреки, че да помолите най-близките си хора за препоръки не е задължително лошо нещо, важно е сами да си направите проучване от различни източници преди да вземете окончателно решение.

Разглеждането на списания за красота или търсене в интернет е също добър начин да разширите своето търсене, за да можете да направите информиран избор. Интернет форумите за красота са чудесен източник на информация по тази тема, особено ако са в сайтове за прически. Много фризьори разчитат на подобни сайтове, за да рекламират работата си, затова е много по-лесно да придобиете първи впечатления. Списанията са с подобно съдържание като сайтовете, така че ако сте сериозни за намирането на фризьор, тези източници са безценни и не бива да бъдат пренебрегвани.

Избирането на салон с добра репутация може да увеличи шансовете ви за успех. Струва си да проверите място, което има няколко положителни оценки и коментара. Ако искате да си намерите добър фризьор, добре е предварително да си уговорите час за консултация. Така ще можете да огледате салона, за да получите по-добро впечатление.

Много по-лесно можете да оцените мястото по отношение на чистотата, колко дълго трябва да чакате или колко доволни изглеждат клиентите, ако сте на място. По време на консултацията трябва да питате за услугите, които се предлагат, каква професионална козметика за коса използват, препоръки и опит на стилиста и други неща, които ви интересуват.

Опитът може да е важен фактор, но той както и цената не винаги е точен показател за добро качество на обслужването. ВГЛЕДАЙТЕ се ВНИМАТЕЛНО в косата на фризьора, така може да придобиете представа за това колко е добър и да вземете правилното решение. Освен описаните по-горе неща, на които да обърнете внимание, не забравяйте да се доверите и на интуицията си.

Всичко изброено досега може да улесни процеса на вземане на решение, но истинският тест за оценка на фризьора е, когато му позволите да се погрижи за косата ви